EETHUIS TUBA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1891 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eethuis Tuba. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2024 om 20:27 Heel lekker en snel geleverd
30 jun 2024 om 23:12 De durum was best wel lekker maar. Veel te veel groenten erin. Maar wel aan te raden om hier te bestellen :)
29 jun 2024 om 23:13 Droog vlees, zompig broodje. Spijtig want het is lekker wanneer je er gaat eten. Takeout raad ik af
25 jun 2024 om 22:47 10% durum 90% vet
18 jun 2024 om 21:44 heel lange levertijd, ik had weinig groenten gevraagd er waren veel te veel en currysaus zat enkel daaronder en niet onder het vlees. Deze keer niet goed.
15 jun 2024 om 23:40 Ik plaatste ooit een bar slechte revieuw, waarvoor mijn excuses. Alles is daar nu aangepast en ik blijf klant. Mvg Marcel.
9 jun 2024 om 10:53 Durum Kip besteld was voor de 2de maal enorm zout. Dus niet op gegeten. Lezen opmerkingen niet omdat ik ook een durum zonder groenten had besteld en deze zaten er wel in. Pizza's zijn wel ok.
7 jun 2024 om 20:09 Keurig op tijd ,en heerlijke pizza.
2 jun 2024 om 19:36 Veel sneller geleverd dan er online aangegeven werd. Vriendelijke bezorger. Het eten was nog lekker warm en erg smakelijk. Heel positieve ervaring.
31 mei 2024 om 23:25 Bestelling was foutief en hebben het beide niet opgegeten omdat het vreemd smaakte. We hebben hier al meermaals besteld en tevreden maar vandaag viel het tegen. Salade had een zure geur en het was niet lekker
31 mei 2024 om 12:56 Superlekkere pizza’s. Stipt op tijd geleverd
27 mei 2024 om 8:29 Opmerkingen worden niet gelezen. Had duidelijk geschreven Feta in plaats van kaas maar ik kreeg gewoon kaas. Ook heel weinig saus, bovenaan zat wat saus en de rest was droog.